MENU

Elvana Gjata x Capital T - Fustani (Tekst)

Fustani, Fustani
Fustani, Fustani
Hey ti mike
Diten kur me the se ikeTOP 1 Shqipëri


Fustani (Tekst) - Elvana Gjata x Capital T

Fustani, Fustani
Fustani, Fustani
Hey ti mike
Diten kur me the se ike
Zerin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen time e more
E kam dit nuk vjen me

[Verse 1: Elvana Gjata]
Ai s'din sa du
Me ke rrin me dit sa du
Ku je tash me dit sa du
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby
[Bridge: John Shahu & Elvana Gjata]
Ndonjehere me merr
Malli per ty me merr
O sa shume me merr
Historia na ndau
Po sikur ne te ishim bashke
A thu do ishim dasht

[Chorus: John Shahu & Elvana Gjata]
Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen time e more
E kam dit nuk vjen me

[Verse 2: John Shahu]
Drinking the night away
All the memories I replay
I kerkoj por ty nuk te gjej

[Verse 2: Elvana Gjata]
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhem
Jemi rrit tani my baby

[Verse 3: Ledri Vula]
Em ki pas 2000 puthje ngat
Tash em ki 2000 puthje larg
2000 puthje larg
Tik, tik, tik, tik tak
Zemres mos i jep ti attack
Oh nah nah
Vet ti ike e na le (nah nah)
Afer meje mo nuk je (nah nah)
Po du me dit hala a m'njeh (Ah ah ah)
Ki menu i ki po si ke n'dore ti
Po si po si ke po si ke n'dore ti
Syt e menen tem mo si ke n'dore ti
Jo jo, pse si ke n'dore ti
Prej dites qe ki shku ti ky djali nuk flen
Bota e vogel nese m'ki hala en men
Hapat ecin drejt rruges ku neve afer na bjen

[Chorus: John Shahu & Elvana Gjata]
Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen time e more
E kam dit nuk vjen me

[Outro: Elvana Gjata]
Kur ti me the se ti ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
Zerin dhe shpirtin ma fike
Kur ti me the se ti ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
Zerin dhe shpirtin ma fike

Fustani, Fustani
Fustani, Fustani
Fustani, Fustani
Fustani, FustaniMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.